Vi utgår från Stockholm
Menu
menu

Eventfotografi med två fotografer

infobilden

 

Vill ni ha ert event, mässa, seminarium eller fest dokumenterat på ett spännande sätt?

Vi är två fotografer med stor erfarenhet av att fotografera event av olika karaktärer. Vi är vana att möta människor i olika sammanhang och lyhörda för era förväntningar.  Anledningen till att vi har valt att utföra uppdrag ihop är att två fotografer kan täcka in fler moment samtidigt. Ni kan t.ex. passa på att ta studioporträtt på era medarbetare då alla är samlade utan att vi skulle missa att dokumentera det som händer under själva eventet.

Två fotografer fångar helt enkelt mer än en. Vid mindre event kan ni självklart boka en av oss.

Att dokumentera ett event ger ypperliga förutsättningar att marknadsföra er verksamhet och det ni gör. Det ger också mervärde för anställda såväl som deltagare att i bild få återuppleva eventet. Bilderna kan användas både internt inom företaget/organisationen och utåt som information och marknadsföring.

Det här får ni:

• Ett stort antal redigerade bilder
• Snabb leverans
• Möjlighet att ta porträttbilder under eventet i vår portabla studio
• En eller två erfarna fotografer
• Rimliga priser

Har ni frågor, vill bolla idéer eller göra en offertförfrågan, kontakta oss. Vi finns i Stockholm och vi kan också jobba i andra städer.

info@eventfotografi.se  |  +46-70-734 77 90

Eva Dalin är verksam fotograf sen 2003, utbildad vid Fotoskolan i Stockholm. Hon började sin fotografiska resa som fotograf på Thessalonikis bouzokiklubbar.

Björn Dalin är verksam fotograf sedan 2000 och är utbildad vid International Center of Photography i New York. Under sin tid i New York assisterade han bröllops- och societetsfotografer.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail